Om mig         

Startside

Hvem er "Den Gale Cowboy"

Tryk her for at springe Danseren - Showmanden - Instruktøren

Danseren

Jeg hedder Bjarne Frederiksen og er en årgang 1966, født og opvokset i Randers.

Jeg har hele livet været glad for musik og startede allerede i de unge år som DJ på et ungdomsdiskotek, senere blev det til DJ-jobs på diskotekerne i hjembyen og dansegulvet var min faste partner.

Min linedance karriere startede i efteråret 2004, hvor jeg overraskede konen med at ville prøve at gå med til det der linedance.

I foråret 2005 var jeg til min første linedancefest, hvor jeg oplevede at selv om man er ny kan man sagtens få en fantastisk dag med dans og glade mennesker. Det var bare sjovt og det tændte helt sikkert den gamle dansegnist der havde ligget og ulmet. Jeg var helt solgt.

I foråret 2006 blev jeg tilbudt at komme på instruktørkursus, hvilket jeg straks sagde ja til. Tanken om at vise og lære andre denne fantastiske humørfyldte motionsform faldt mig ikke svært.

I Januar 2007 bliver jeg tilbudt at være med til at starte en helt ny forening med flere dansegrene og en af dansegrene skulle være linedance og det lød for spændende til at sige nej til.

 

    Til top  

Showmanden

Jeg elsker at danse og tager så tit det er muligt ud til fest, små som store.

På gulvet er jeg en spasmager og det er da også her jeg har fået tilnavnet "Den Gale Cowboy". Jeg er altid frisk på at hjælpe en danser der er på "glat-is" - tænk hvis de gik glip af netop den rus, jeg fik første gang, jeg selv var til fest.

Hver gang nogen ringer og spør', "Kommer du ik' lige og leger lidt her hos os" og det er der flere og flere der gør - så kommer jeg gerne - så pas på derude "Den Gale" er løs året rundt - landet rundt .........

På scenen kan jeg li' at være og kan slet ikke lade være med at lave lidt sjov .......................

 

    Til top  

Instruktøren

I dag er jeg instruktør for flere hold på flere niveauer, i flere klubber og jeg syntes stadig det er sjovt at lære andre at danse linedance. I mine daglige undervisningstimer prøver jeg på at blande det sjove med alvor.

Som instruktør er det min helt klare overbevisning, at selvom det skal være sjovt - så er der alvor bag min undervisning, fordi det først bliver rigtig sjovt, når man for alvor kan flytte fødderne, efter de trin koreografen har valgt til en dans, i takt til musikken.

 

    Til top  

Startside

Dette Websted blev sidst opdateret 24. april 2015